Menu obiadowe 16-21.01.2018


Szanowni goście.
Polecamy smakołyki szefa kuchni na ten tydzień:

WTOREK: 16.01.2018
KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY
KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI, SURÓWKA

ŚRODA: 17.01.2018
GRZYBOWA Z MAKARONEM
DROBIOWY KOTLET PO HAWAJSKU, ZIEMNIAKI, SURÓWKA

CZWARTEK: 18.01.2018
ZUPA GULASZOWA
SPAGHETTI BOLOGNESE

PIĄTEK: 19.01.2018
BARSZCZ UKRAIŃSKI
PIEROGI RUSKIE

SOBOTA: 20.01.2018
KREM Z BIAŁYCH WARZYW
ESKALOPKI DROBIOWE W SOSIE PIECZARKOWYM, ZIEMNIAKI PUREE, SURÓWKA

NIEDZIELA: 21.01.2018
TRADYCYJNY ROSÓŁ Z MAKARONEM
ROLADA ŚLĄSKA-WOŁOWA Z SOSEM, KLUSKI ŚLĄSKIE, MODRA KAPUSTA

 

Życzymy smacznego.

Comments are closed.