Menu obiadowe 22-28.01.2018

Nasz szef kuchni nie przestaje nas zaskakiwać. Każdy znajdzie cos dla siebie ???

PONIEDZIAŁEK: 22.01.2018
POMIDOROWA Z RYŻEM LUB MAKARONEM
KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI, SURÓWKA

WTOREK: 23.01.2018
KREM Z ZIELONEGO GROSZKU
PIECZEŃ WIEPRZOWA, KASZA WIEJSKA, SURÓWKA

ŚRODA: 24.01.2018
KREM Z DYNI
KOTLET CORDON BLUE, ZIEMNIAKI, SURÓWKA

CZWARTEK: 25.01.2018
OGÓRKOWA Z KISZONYCH OGÓRKÓW
FILET Z KURCZAKA PO HAWAJSKU, ZIEMNIAKI, SURÓWKA

PIĄTEK: 26.01.2018
KREM Z BOROWIKÓW Z GRZANKAMI
DORSZ PIECZONY W PIECZARKACH, ZIEMNIAKI, SURÓWKA

SOBOTA: 27.01.2018
FRANCUSKA ZUPA CEBULOWA Z GRZANKAMI
SZASZŁYK WIEPRZOWY, ZIEMNIAKI, SURÓWKA

NIEDZIELA: 28.01.2018
TRADYCYJNY ROSÓŁ WOŁOWY
ROLADA WIEPRZOWA W SOSIE WŁASNYM, KLUSKI ŚLĄSKIE, SURÓWKA

Zapraszamy na www.sommerresidence.pl

Comments are closed.